Samsung Galaxy S III mini VE - новият член в клуба на "Минитата"

original
Как да запазим мобилния си телефон в добро състояние
08/10/2014
Untitled-1
Samsung Galaxy Note 4 – Юсеин Болт на фаблетите
11/10/2014

Samsung Galaxy S III mini VE – новият член в клуба на “Минитата”

Samusng Galaxy SIII mini VE

Samsung Galaxy SIII VE
Samsung отново не изневериха на това, да пускат множество модели през годината, с различна цена и мощност. Днес ще ви представим новата по – добра версия на Samsung Galaxy S III mini, които са умалената версия на големият флагмант на Samsung Galaxy SIII. Samsung Galaxy S III mini VE i8200 (Value Edition) бе пуснат на пазара тази година, като на външен вид почти няма разлика с Samsung Galaxy S III mini (i8190), но техническите характеристики са претърпели леки подобрения.

Дизайн и дисплейDisplay Type

Дизайнът е еднакъв с този на Galaxy SIII mini, който от своя страна напомня на минималистичния дизайн на Galaxy SIII. Устройството е елегантно, а също така и лесно за употреба, поради компактните си размери, корпусът е 9.9мм.

Дисплея си остава същия като при SIII mini, 4-инчов Super AMOLED. Той предлага наситени и ярки цветове, ясни изображения и удобни ъгли на виждане. Това прави Galaxy S III mini VE идеален за гледане на видеоклипове, четене, както и друг тип мултимедия.

 

Технически характеристики и операционна система

Tук е мястото, където виждаме най – голямата промяна от старото SIII mini. Ядрото си остава двуядрено с Cortex A9, но тактовата честота се променя от 1 Ghz на 1.20 Ghz. Което беше лека слабост при старият модел, който ставаше доста бавен и не работеше плавно при малко повече натоварване. Сега с по – силният процесор, комбинирано с 16 GB памет би трябвало да може с лекота да изпълнява поставените задачи и да е по приятен за ползване.

Операционната система е Android v4.2.2 Jelly Bean. Към него има и допълнителни подобрени екстри, като
Google Search и Google Now.
 
Батерията е, като при старият модел е сменяема Li-Ion 1500 mAh battery,

Камера и допълнителни функцииCamera on Galaxy SIII mini VE

Главната камера на телефона е 5-мегапиксела, с автофокус и LED светкавица.Видеото, което прави е с добри характеристики 720p@30fps. Както винаги Samsung е множество режими и екстри, които да ви помогнат да направите по – добра снимка във всеки момент, когато снимате.Такива са :

  • Geo-tagging
  • touch focus
  • face/smile detection
  • panorama

Устройството също така има и предна VGA камера, която ви помага да си водите без проблемно видео разговори и най вече да си правите по – лесно Selfy.

Samsung е известен със своя потребителски интерфейс и приложения. Те са една от причините, тeхните устройства да са сред най-разпространените. Този модел не е изключение, като той притежава „Pop up play“, „Direct call“, „S Voice“, „Smart alert“, както и други Samsung приложения, които улесняват по един или друг начин вашето ежедневие.

 

Iphone VS SIII VE

Източник :  BananaMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обади се
На картата