LG ще пуска мини версия на G Flex

coollogo_com-155075255
Край на изтощените батерии, пропуснатите разговори и неудобството да не може да ползваш телефона си
29/10/2014
Lumia-535
Официално представиха новият Microsoft Lumia 535
12/11/2014

LG ще пуска мини версия на G Flex

screenshot-51

LG G Flex е иновативен смартфон, който е първия модел в индустрията оборудван с гъвкавите OLED панели на компанията. Технологията на дисплея е може  би най – интересният фактор на устройството и определено е най-забележителната му характеристика, но това може да се каже и за задния му корпус, който има покритие, което може да се самовъзстановява от драскотини. Последните данни в интернет разкриват, че корейския гигант вече работи над нова версия на своя иновативен смартфон, който мисли да пусне на пазара през 2015, предаде TechRadar.

 

LG вече провеждат тестове с прототип на устройството, който е бил видян лично от израелски журналист в една от фабриките на компанията в Южна Корея. Идеята на компанията е новият модел да представлява компактна версия на G Flex, която ще е достъпна на много по-ниска цена. В момента именно това е най-големия проблем за високите продажби на устройството на пазара, тъй като продължава да е доста скъпо за много потребители.

 

Фактът, че смартфона G Flex Mini ще е с по-малки размери също така е интересно решение, което може да привлече повече хора към него, които смятат 6-инчовите дисплеи за твърде големи. Друга интересна иновация, която компанията ще използва не го е уникалната, гъвкава батерия, която се произвежда от LG Chem дивизията на LG. Ще е интересно да разберем какви други спецификации ще отличават новия смартфон на компанията, чиято премиера ни очаква през следващата година.

 

Кратко резюме на  LG G Flex, за да си припомните телефона

Смартфонът има :

13-мегапикселова камера с автофокус и LEDсветкавица,

– 2GB RAM 

– четириядрен 2,3GHz Snapdragon 800 процесор.

 -32GB Вградена памет 

– Android 4.2.2  – Jelly Bean

– Wi-Fi 802.11ac

– Bluetooth 4.0

– LTE технологията NFC

– IR порт.

 

Източник : digital.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обади се
На картата