BlackBerry пусна смартфона Passport

Untitled-1
Samsung Galaxy Note 4 – Юсеин Болт на фаблетите
11/10/2014
usaApple
В САЩ 42% ползват Apple
13/10/2014

BlackBerry пусна смартфона Passport

passport_desk

Компанията BlackBerry представи официално смартфона Passport, анонсиран през юни.

Passport

BlackBerry Passport

Неговата главна особеност е необичайната форма. BlackBerry Passport е значително по-широк от повечето съвременни смартфони и формата му е близка до квадратната. Смартфонът има QWERTY-клавиатура, а дисплеят му с диагонал 4.5 инча е с резолюция 1440 х 1440 пиксела.

BlackBerry Passport има четириядрен 2.2-гигахерцов процесор Qualcomm Snapdragon 800, снабден с 3 гигабайта RAM памет. Освен това смартфонът поддържа и карта памет с формат microSD и обем до 64 гигабайта.

Резолюцията на основната камера на новия модел е 13 мегапиксела, а на предната – 2 мегапиксела. Смартфонът работи с операционна система BlackBerry 10.3 и поддържа различни стандарти мрежи, включително LTE.

Батерията е с капацитет 3450 милиамперчаса и осигурява до 30 часа активно използване на апарата в смесен режим.

От BlackBerry смятат, че странният размер на Passport по-лесно ще го отличава от конкурентите му. На широкия екрат ще се вижда повече информация, което е по-удобно за четене на книги, преглеждане на снимки и работа с документи.

 

 

Продажбите на BlackBerry Passport стартираха веднага след представянето. Цената на устройството в САЩ е 599 долара, а на европейския пазар – 649 евро

 

Compare

Compare

 

Източник: news.idg.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обади се
На картата