3 СТРАХОТНИ НЕЩА, КОИТО ТЕЛЕФОНЪТ ТИ МОЖЕ ДА ПРАВИ, А ТИ НЕ ЗНАЕШ!

samsung-galaxy-s7-and-s7-edge
Вижте новият Samsung Galaxy S7 Edge.
09/02/2016
iPhone-SE-photo
Вижте новия iPhone SE
22/03/2016

3 СТРАХОТНИ НЕЩА, КОИТО ТЕЛЕФОНЪТ ТИ МОЖЕ ДА ПРАВИ, А ТИ НЕ ЗНАЕШ!

Smartphone-security

В днешно време смартфоните съдържат огромна количество лична информация за притежателите си – снимки, видеа, съобщения. Понякога обаче устройството ви може да попадне в чужби ръце и други хора да получат достъп до неща, които бихте предпочели да не споделяте, пише PC Wolrd. От изданието дават примери за приложения, чрез които можем да предпазим данните си от любопитни очи.

1. Vault

Vault е една от най-добрите апликации в сферата. С нея можете да скриете видео, снимки, контакти, входящи съобщения и нотификации. Благодарение на функцията App lock можете да изберете всяко приложение, което искате да защитите, чрез парола или въвеждане на шаблонно изображение.

2. KeepSafe

Приложението KeepSafe е пълно с невероятни функции за защита на неприкосновеността на личния ви живот и на вашите данни. То ви дава пълен контрол над това какво да могат и да не могат да видят тези, в чиито ръце попадне вашия смартфон. Също така ви позволява да споделяте вашите снимки с доверени ваши хора или чрез имейл, или със специалната Safe Send функция. Чрез нея изпращате снимка, която изчезва 20 секунди, след като е била получена.

3. Hide it Pro

Hide it Pro предлага всичко, което може да ви е необходимо за скриване на вашите лични данни, включително снимки и видеоклипове в Android устройството ви. Освен това приложението е с вграден инструмент за криптиране.

 

Източник: politikata.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обади се
На картата