Вижте новия iPhone SE

Smartphone-security
3 СТРАХОТНИ НЕЩА, КОИТО ТЕЛЕФОНЪТ ТИ МОЖЕ ДА ПРАВИ, А ТИ НЕ ЗНАЕШ!
17/02/2016
ip7
Колкото по-голям, толкова по-впечатляващ… Защото размера винаги има значение… ;)
12/04/2016

Вижте новия iPhone SE

iPhone-SE-photo

Тази вечер в Сан Франциско Apple представиха това, което очаквахме от известно време – iPhone SE. Според Купертино, потребителите продължават да желаят 4-инчов смартфон за всекидневните си нужди и за миналата година са били закупени над 30 милиона 4-инчови iPhone телефони. Гигантът се е вслушал в това желание и от работата през последната година се е родил телефон, който на външен вид прилича малко на iPhone 5s, но приликите са до тук.

iPhone SE бе представен като най-мощният 4-инчов смартфон към момента – той включва в себе си 64-битовият Apple A9 чип с вграден M9 копроцесор. Това прави SE два пъти по-бърз от iPhone 5s. Освен това, Apple са включили в новото си отроче 12-мегапикселова, iSight камера с True Tone светкавица и Focus Pixels технология. С нея можете да правите панорамни снимки до 63-мегапиксела, 4K видео и, разбира се, Live Photos. Предната камера пък е екипирана с Retina Flash за по-добри селфита. iPhone SE без проблем поддържа Touch ID и Apple Pay, но за жалост, както се предполагаше, не включва 3D Touch.

iPhone-SE-event-photo-6

 

Цветовете, в които ще можете да изберете своя нов 4-инчов iPhone, са сиво, графит, злато и популярния напоследък rose gold. Ще се предлага в две разновидности – 16 и  64 гигабайта

iPhone-SE-event-photo-5 (1)

 

 

Източник: smartnews.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обади се
На картата